Logo tasarımı yaptırmak istiyorum!
Yeni bir firma kurdunuz, ya da yeni bir mekân açıyorsunuz. Hayalinizdeki marka ne olursa olsun, önce bir isme ve bir logo tasarımına ihtiyacınız var. Logo hazırlama konusundaki ihtiyaçlarınızın dışında belki kartvizit, cepli dosya, antetli kağıt, web sitesi gibi görsel kimliğinizi oluşturan temel çalışmalara ihtiyacınız var. Antalya logo tasarımı, İstanbul logo tasarımı diye belki de arattınız. Türkiye’nin veya dünyanın neresinden olursanız olun; şık, kaliteli ve profesyonel bir logo yaptırmak istiyorsunuz.
Temel ihtiyaçlarım
- Şık bir logo olsun!
- Ayrıca kurumsal bir logo olsun!
- Markama, hedef kitleme, ürün ve hizmetlerime uygun bir logo olsun!
- Vermek istediğim mesajı en iyi şekilde ileten bir logo olsun!
- Logomu sosyal medyada da kulllanabileyim!
- Basit ama etkili bir logo olsun!
- Ölçeklendirilebilir bir logo olsun!
- Akılda kalıcı ve etkili bir logo olsun!
- Konusuyla ilgili bir logo olsun!
- Hem webde, hem baskıda iyi görünen bir logo olsun!
Çözüm: 15 yıllık tecrübesiyle Ajansburada!
Logo tasarımı ve amblem tasarımı konusunda uzmanlaşan Ajansburada olarak, uzman ve yetenekli ekibimizle, tam 15 yıldır ihtiyaç duyduğunuz logo tasarım çalışmalarını yapıyoruz. Hayalinizdeki logoyu tasarlamak için bilgiyle, tecrübeyle, dikkatle ve özenle çalışıyoruz. Bugüne kadar her biri üzerinde titizlikle çalışılmış, yüzlerce güçlü ve özgün logo tasarımları yaptık; kurumlara ve kişilere firma veya projelerini ön plana çıkartabilecek logolar tasarladık. Logo tasarım Antalya. Logo tasarım İstanbul. Logo oluşturma konusunda hemen bilgi almak için telefon ve WhatsApp: 0535 772 27 32
Logo çalışmalarımızdan örnekler
DRK Yapı / Logo Tasarımı
Family Flowers / Logo Tasarımı
Duitse Ramen / Logo Tasarımı
Nutrie Foodie / Logo Tasarımı
Kıvırcık Oto Direksiyon / Logo Tasarımı
Ayar Oto Servis / Logo Tasarımı
Orsa Yachts / Logo Tasarımı
KtTar / Logo Tasarımı
Tursunlar İnşaat / Logo Tasarımı
Gonzalo Echeverria Photography / Logo Tasarımı
Anamea Trading / Logo Tasarımı
Şaşıoğlu & Kanık Hukuk Danışmanlık / Logo Tasarımı
İyi Bir Logo
Logo tasarımında hedef, logonun orijinal, uzun ömürlü, uyarlanabilir, akılda kalıcı ve konu ile ilgili olmasıdır.
Profesyonel Çalışma
Markanızı ileriye taşıyabilecek, iyi bir logo için gerekli olan tüm çalışmaları yapmak profesyonellikten geçiyor.
Ajansburada
15 yıllık sektör tecrübemizle firmanıza özel ve özgün logo ve amblem tasarımları yapıyoruz.
Logo tasarım sürecimiz
Bilgi toplama (Keşif)
Logo tasarımı süreci, sizi tanımakla başlıyor. Nasıl bir logo istiyorsunuz? Modern bir logo mu istiyorsunuz? Klasik bir logo mu istiyorsunuz? İkonik bir logo mu, yoksa bir logotayp mı istiyorsunuz? Sektörünüz nedir? Hedef kitleniz nedir? Ve benzeri sorularla hayalinizdeki logoyu ortaya çıkartıyor ve sizi hem şık, hem de doğru bir logoya doğru yönlendiriyoruz.
Fiyat teklifi, sözleşme ve ön ödeme
Logo tasarımı için genel bir fiyat skalamız olsa da, kimi talepler daha kapsamlı, kimileri ise daha pratik ve hızlı bir çözüme yönelik olabiliyor. Bu yüzden logo tasarım fiyatları, ihtiyaçlar ortaya çıktıktan sonra belirleniyor. Tasarım için en uygun fiyat teklifini size sunuyoruz. Dilerseniz kurumsal kimliğinizin diğer öğelerinin tasarımı için de fiyatlandırma yapıyoruz. Örneğin kartvizit tasarımı, cepli dosya tasarımı, antetli kağıt tasarımı gibi. Fiyat teklifimizin karşılıklı olarak onaylanmasıyla size vereceğimiz hizmeti ve ücretleri belirten bir hizmet sözleşmesi hazırlıyor ve size gönderiyoruz. Sözleşmede belirtilen ön ödeme tutarının hesabımıza havale edilmesiyle logo tasarım veya amblem tasarım çalışmalarını başlatıyoruz.
Süre
Logo tasarımı yaratıcı bir süreçtir. Yetenekli bir tasarımcı doğru bir logo fikrini kısa bir sürede hayata geçirebilir. Ancak o doğru fikri bulmak için araştırma yapmak, bugüne kadar yapılmış olan diğer logoları incelemek gerekir. Özgün bir logo yapmak için de gerekir bu araştırmalar.
Daha sonra eskizler çizmek ve bilgisayarda uygulamalarını yapıp nasıl durduklarını görmek gerekir. Bu süreç en az 2-3 gün sürmektedir. Ortaya çıkan logoların size sunulması, görüş ve fikirlerinizin alınarak revize edilmeleri vs. düşünüldüğünde profesyonel bir logonun ortaya çıkması 5-6 gün sürebilmektedir.
Genel süreç
Logo tasarım sürecimiz şu aşamalardan geçmektedir:
- Marka değerlendirme
- Logonun kullanılacağı yerleri belirleme
- Çeşitli logo konseptleri için eskiz çalışmaları yapma
- Vektör yazılımlarla eskizlerin dijital taslaklarını oluşturma
- Müşteri görüşlerine göre logo tasarımını revize etme
- Logo dosyalarını hazırlama ve teslim etme
İş teslimi
- Logonuz hem vektör (ai veya pdf uzantılı) hem de resim (png, jpg) formatında teslim edilir.
Garanti
Bilgili ve tecrübeli tasarımcılarımız her zaman en üst düzey logo tasarım kalitesini yakalayabilmek için çaba gösterir. Bugüne kadar yaptığımız yüzlerce logoya, 15 yılda edindiğimiz tecrübelere ve hayata geçirdiğimiz binlerce matbu veya dijital projeye güvenebilirsiniz!
Sonuç
Ajansburada, işine odaklanmış ve işini titizlikle yapan bir ekiptir. Size her çalışmasında en iyiyi vaat eder. Müşterilerinin zamanının ve parasının değerini bilir ve her zaman en iyi sonucu almak için çaba gösterir.
Logo Nedir?
Logo tasarımı ile ne amaçlandığını anlayabilmek için, önce logonun ne olduğunu bilmemiz gerekir. Logo hazırlama, logo oluşturma veya daha doğru bir dille logo tasarımı pek de hafife alınacak, amatörce yapılacak bir çalışma değildir.
Logo denilen şey ideogram, yani herhangi bir fikri temsil edebilen herhangi bir şekil, sembol, amblem, ikon veya işaret gibi bir grafik öğedir. Bir logo, anında tanınmak, güven, saygı ve sadakat oluşturmak ve diğer markalara karşı bir üstünlük oluşturmak için tasarlanır.
Logo bir firmanın ticari markasının veya ekonomik varlığının bir yönüdür ve şekli, renkleri, yazı karakteri ve görseliyle genel anlamda aynı sektörde faaliyet gösteren firmalardan farklı olmak zorundadır. Logolar sadece firmalara değil, organizasyonlara ve ticari olmayan kurumlara da kimlik verir.
Logo Tasarımı Neden Önemlidir?
Logo tasarımı sadece şıklıkla ilgili değildir; logonun şirketinizin ticari hayatında önemli bir işlevi de vardır. Markanızı temsil eder, pazarda şirketinizin reklamını yapar, şirketinize özel bir kimlik oluşturur ve tüketici nezdinde şirketinize güven kazandırır.
Logolar ve markalar yeni müşterilerle ilişki kurmak açısından çok önemlidir. İyi bir logo ile şirketiniz hakkında olumlu bir izlenim oluşturabilir ve bu yönde bir devamlılık sağlayabilirsiniz.
Büyük işletmelerin logo tasarımı için önemli zaman, emek ve para ayırdıklarını hepimiz bilmekteyiz. Gözalıcı ve iyi düşünülmüş bir logo, tasarımın hemen ardından şirketin her türlü basılı evrağında yerini alacağı gibi web sitesinde, sosyal medya hesaplarında ve tabelalarında da kendini gösterecektir.
Bir başka deyişle logo artık şirketin her türlü pazarlama aktivitesinde en ön planda olacaktır. Tüketiciler logoyu firma ve firmanın felsefesi ile eşleştirecek, bir anlamda firma ile eşdeğer tutacaklardır.
Logo Türleri
Logolar da sınıflandırılır. Örnek bir sınıflandırmaya göre
- İkonik logo, sembolik logo veya brandmark: Markayı temsil etmek için yazısız bir imaj kullanır.
- Wordmark veya logotype: Markayı iletmek için metin veya karakterler kullanır.
- Combination mark: Simgeleri ve kelimeleri birleştirir.
- Lettermark: Marka adının baş harflerini veya bir anagramı kullanır (markanın adı içinde seçili harfler).
- Amblem: Sembolleri ve metinleri tek bir grafiğin içinde olduğu logolardır.
Logo Değişikliği
Logo değişikliği, marka hakkında dikkat çekmek ve yeniden coşku uyandırmak için mükemmel bir fırsattır. Bir yandan markanın geçmişine saygı gösterirken, diğer yandan parlak bir geleceğe işaret edebilir ve organizasyonun nereye gittiğine ışık tutabilir.
Satış elemanlarınızdan yönetime, sekreterinizden işçilerinize kadar tüm çalışanlarınıza enerji vermek için faydalı olacaktır. Sözkonusu değişim, kurumsal filo araçlarındaki logolarınızı yenilemek kadar basit bir adımla başlatılabilir.
Satış ekibinize kendilerini geçmiş potansiyel müşterilere ve müşterilere kendilerini yeniden sunmaları için bir fırsat yaratabilir; çünkü bu organizasyonel değişiklik onların da ilgisini çekecektir ve ekibiniz büyük olasılıkla bunu hem kendileri hem de firma için maddi avantaj haline getireceklerdir.
Değişimi avantajınıza kullanabilirlerse, kârınız artacaktır.
Logo Nasıl Yapılır?
Logo, kurumsal kimliğinizin en temel öğesidir. Bir şirket logosu, ideal olarak, yeni ve mevcut müşterilerinizde güçlü duygular uyandırır. Ya da en azından bu böyle olmalıdır diyelim.
Henüz özel bir logo tasarımınız yoksa ya da insanlara hala sizin kendi kendinize yaptığınız logoyu sunuyorsanız, gerçek bir değişim zamanı gelmiş demektir. Hemen ve müşterinizle sonsuza dek sürecek bağlantıyı kurabilen, markanızın başarılı olması için ihtiyaç duyduğunuz büyüyü sunabilecek, profesyonel bir logo tasarımına ihtiyacınız var demektir.
Logo Tasarımı Nasıl Yapılır?
Yüksek kalitede logolar tasarlayabilmek için Ajansburada‘nın kendine has bir tasarım süreci vardır. “Logo tasarımı nasıl yapılır?” diye merak edenlere Ajansburada olarak logo çalışmalarımızı nasıl yürüttüğümüzü kısaca anlatalım:
Adım 1: Tasarım Özeti
Tasarım, planlamaya dayalı, belirli bir amaç gözeten, yaratıcı bir eylemdir. Logo tasarımı da pek farklı değildir. Yapılacak logo için bir planlama yapmak, nelerin amaçlandığını bilmek ve tasarıma öyle başlamak en doğru yoldur.
Tasarım özeti proje için yol gösterici bir belge niteliği taşımaktadır. Tasarım özetini bir projenin iş planı gibi düşünün. Özet, proje için gereken her şeyi içermelidir ve proje zaman çizelgesine kolay bir şekilde gönderme yapabilmelidir.
Logo tasarımının ilk adımına tasarım özeti adını veriyoruz. Bu adımda tasarımcımız sizinle uzun süre konuşur, tartışır ve gerekli bilgileri alır.
Çünkü şirketin logo konusundaki hedeflerini anlamak, şirket hakkında yeterli bilgiye sahip olmak, başarılı bir logo tasarımı için kritik önem taşımaktadır. Bu adımda tasarımcımız size bazı sorular soracaktır:
Şirket Profili
- İşletmeniz hangi ürün veya hizmeti sunuyor?
- Hedef kitleniz kimlerdir ve en ideal müşteriniz kimdir?
- Rakipleriniz kimlerdir ve onlardan nasıl ayrılırsınız?
- İşletme adının arkasındaki fikir neydi?
- Ne zaman kuruldu?
- Kaç kişi istihdam ediyor?
- Niş pazarınız var mıdır?
- Hedefleriniz nedir ve neden?
Amacınız
İyi bir tasarım bir şirketin pazarlama stratejisinin başarısında büyük bir etkiye sahip olabilir – ancak başarının sağlanması için hedeflerin açık olarak belirlenmesi gerekir.
Örneğin:
- Satışları mı arttırmak istiyorsunuz?
- Sunduğunuz ürün veya hizmetlere yönelik sorgulamaları mı arttırmak istiyorsunuz?
- Yeni bülten abonelikleri mi yaratmak istiyorsunuz?
- Kitlenizden bilgi mi almak istiyorsunuz?
- Arkadaş tavsiyelerini mi teşvik etmek istiyorsunuz?
Hedef Kitle
Birincil, ikincil ve üçüncül kitlelerinizi ayrıntılandırın. Mevcut müşteri tabanınızı pekiştirmek mi yoksa yeni pazarlara mı açılmak istiyorsunuz? Kitleniz hakkında, tasarımcı için yararlı olabilecek demografik figürleri ayrıntılandırın. Bunlar arasında şunlar olabilir:
- Yaş
- Cinsiyet
- Gelir
- Meslek
- Yer
- Önemli Anahtar Kelimeler
Sosyal Ağlar
Sosyal ağlar, mevcut ve gelecekteki pazarlamanız için önemli midir? Facebook, Twitter, LinkedIn ve Google+ gibi sosyal ağlar, kuruluşunuzu hedef kitlenize ve benzer ilgi alanlarına sahip kişilere tanıtmanın harika yollarıdır.
Mevcut sosyal ağ kullanımınızla ilgili bilgileri ve hesaplarınızı pazarlama materyallerinize entegre etmek için tavsiyeler isteyip istemediğiniz hakkında bilgi ekleyin.
Bütçeniz ve Zaman Ölçeğiniz
Sadece kaba bir tahmin verebiliyor bile olsanız, bir bütçe beklentisi, Ajansburada’ya gerçekçi bir şekilde sağlayabileceği bir çözüm türü hakkında iyi bir fikir verecektir.
Zaman ölçeği de önemli bir husustur – bu yüzden, Ajansburada’ya, karşılanması gereken belirli bir son tarih olup olmadığını belirtin.
- Bu projeye ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsunuz?
- Proje için belirli bir son tarih veya zaman çizelgesi var mı?
Meslektaşlarla görüşün
Tasarım özetini tamamlamadan önce mümkün olduğunca çok sayıda insanla görüşün. Tasarım özetini farklı insanlara göstermek, insanların kuruluşunuzun amaçlarını ve hedeflerini görme biçimindeki dikkat çekici farklılıkları ortaya çıkarabilir. Görüş farklılıklarının giderilmesi, önemli zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacaktır.
Tasarım Örnekleri
Etkili olduğunu veya ilgili olduğunu düşündüğünüz örnekleri göstermek bir tasarım özeti yazarken çok yardımcı olabilir. Şirketinizin mevcut pazarlama materyalleri örneklerini eklemeyi unutmayın – yeni pazarlama malzemelerinizden ne beklemediğinizi mevcutlar zaten yeteri kadar açıklamayacaktır.
Özellikle beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz bir tasarım stili varsa – nedenlerini özet halinde açıklayınız. Belirli bir tasarım stilinden niye hoşlandığınızdan tamamen emin değilseniz, şu başlangıç noktalarını gözönüne alın:
- Renk
- Görüntü
- Metnin niceliği ve kalitesi
- Tipografi
- Belirli tasarımların yarattığı atmosfer
Organizasyonunuz veya şirketiniz hakkında özet bilgi vermelisiniz ve verdiğiniz bu bilginin yeterli olduğunu, tasarımcının sizin sektörünüz ile ilgili herşeyi bildiğini varsaymamalısınız.
2. Adım: Araştırma
Yeterli miktarda bilgi toplandıktan sonra, tasarımcımız araştırma aşamasına geçer. Müşteriler genellikle logo için ne öngördüklerini tam olarak sözlü olarak veremezler, bu nedenle tasarımcının görevi müşteriden ilgili bilgileri dil dökerek almaktır.
Alakalı, stratejik sorular sormak, müşterinin geçerli bilgileri vermesine yardımcı olmalıdır. Başarılı logolar herhangi bir sayıda şeyi ima edebilir.
Örneğin, bazı logolar firmanın coğrafi yerini gösterir. Potansiyel temalar oluşturmak, beyin fırtınası yaparken süreç içinde yapılacak eskiz çalışmalarına yönelik kullanılacak daha fazla materyal sağlamak tasarımcıya daha fazla fayda sağlayacaktır.
Tasarımcımız, müşteriyle doğrudan konuşmanın yanı sıra şirket ve rakipleri hakkında sıklıkla pazar araştırması yapar. Müşterinin kendi şirketiyle ilgili görüşleri yalnızca hikayenin yarısını anlatır; herhangi bir iyi tasarımcı, hedef müşterinin şirket hakkındaki vizyonunu öğrenmek için onları (çevrimiçi ve çevrimdışı) aramak zorunda.
Benzer şirketlerin kimlik sistemlerini incelemek, çeşitli logo stillerinin etkililiğine dair fikir verebilir. Sektördeki güncel eğilimleri araştırmak da akılcı olabilir.
3. Adım: Beyin Fırtınası ve Kavramsallaştırma
Yine, tüm tasarımcıların farklı olduklarına dikkat etmek önemlidir. Ancak, şirketle, ürünüyle veya hizmetiyle alakalı anahtar sözcükleri tanımlamak, yaratıcı süreçte yaygın olan bir uygulamadır.
Bu sözcükler, şirketin olası görsel sunumlarına ilham vermek için kullanılacaktır. Fikirler sayfaya metin şeklinde akmaya başladığında, görsel simgeler ve şekiller de biçim almaya başlayacaktır.
Şimdi, beyin fırtınası aşamasında daha önce kurulan temaları ve metinleri kavramsallaştırmaya başlamanın zamanı geldi. Bu fikirleri kağıt üzerine çizmek, tasarımcıyı yavaşlatmaya ve mümkün olan tüm açıları ve yönleri incelemeye teşvik eden önemli bir adımdır.
4. Adım: Taslak Üretim
Araştırma ve eskiz üzerine yeterli zaman harcanmış olduğunda taslak üretim süreci başlar. Dijital uygulama genellikle vektör tabanlı bir çizim programı ile yürütülür. Bu noktada, eskiz aşamasında geliştirilen en başarılı fikirler bilgisayarda yeniden oluşturulacaktır.
Eskizler renk ve detay eklenerek canlanmaya başlayacaklar ve müşterinin isteklerini tam olarak temsil edene kadar dönüşeceklerdir. Bazı logolar yalnızca “sözcük işareti” adı verilen sözcüklere veya metinlere dayanır; diğerleri için metin yalnızca bulmacanın bir parçasıdır.
Ne olursa olsun, burada yazı biçiminin seçilmesinin logonun tonunu ayarlayacağına dikkat etmek önemlidir. Her bir logo seçeneğinin çeşitli yazı tipleriyle test edilmesi nihai olarak daha etkili bir ürüne götürecektir.
5. Adım: Geri Adım
Bu noktada, tasarımcımız kısa bir süre projeden ayrılacaktır. Bu mola, tasarımcımıza yeni bir perspektifle projeye dönme şansı tanıyan bir yansıma süresi olarak görev görür. Bu aynı zamanda farklı kişilerden geribildirim toplamak için de iyi bir fırsat olabilir.
Logo tasarlamak çok kapsamlı bir süreç olabilir; bu yüzden ek görüşler almak son derece faydalıdır. Logo tasarımlarına döndükten sonra, sunum için en etkin yinelemeler seçilmeli ve birleştirilmelidir.
6. Adım: Müşteri Geri Bildirimi
Birkaç seçenek oluşturulduğundan, en etkin seçenekler değerlendirilmek üzere müşteriye sunulmaktadır.
Genellikle projenin yazılı bir açıklaması logo seçeneklerine eşlik eder. Bu noktada, müşteri fikirleri düşünmeli ve notlarla cevap vermelidir. Tasarımcı daha sonra müşterinin geribildirimini dikkate alır ve buna göre değişiklikler yapar. Geliştirilmiş logo müşteriye tekrar sunulur. Müşteri nihai üründen memnun olmadan önce çoğu kez gözden geçirme turları vardır.
7. Adım: Teslimat
Müşteri logonun sonucundan memnun olduğunda, tasarımcı çeşitli ihtiyaçlar için kullanılabilen farklı dosya türleri üretecektir. Önemli dosya türleri EPS, JPEG ve muhtemelen bazı durumlarda TIF’i içerir. Bazı müşteriler, son logonun siyah beyaz versiyonuna ihtiyaç duyabilirler.
Tam boy logonun oldukça ayrıntılı olduğu ve büyük boyutlu kullanımın sözkonusu olmadığı durumlarda ayrı bir basitleştirilmiş versiyona ihtiyaç duyulabilir. Müşterinin olası tüm ihtiyaçlarını önceden tahmin etmeye çalışmak avantajlı olabilir, böylece ileride düzeltme ve revizyon ihtiyacını ortadan kalkar.
Nihai dosyaların teslimatı üzerine, pazarlama materyalleri ve promosyon ürünlerindeki logonun devreye nasıl gireceği hakkında düşünme zamanı geldi. Tasarımcımız, yeni logoyu kullanarak tam bir marka kimlik sistemi oluşturmak üzere müşteriyle çalışmaya devam edecektir.
Böyle bir süreç, işimizi düzene sokmanıza, düzenli kalmamıza, odaklanmayı sürdürebilmemize ve her işte daha kaliteli ve daha tutarlı sonuçlar sunabilmemize yardımcı olmaktadır.
Özet
Özetlemek gerekirse logonun nerede, hangi ölçekte ve hangi kapasitede kullanılacağını bilmek önemlidir. Bir ilan tahtasında kullanılacak bir logo, antetli kağıt ve kartvizitler üzerinde kullanılacak bir logodan daha fazla ayrıntı içerebilir. Ambalaj logo tasarım isteniyorsa bu işin de detayları farklıdır.
Dünyaca ünlü logo tasarımcılarından Ivan Chermayeff‘in de belirttiği gibi tasarımcıya şirketin hedef kitlesi hakkında da bilgi verilmelidir. Logo, doğru demografiyi yansıtmalı ve çekmelidir. Tasarımcının, şirketin zaten bir görsel estetik kurup oluşturmadığını öğrenmesi de önemlidir.
Varolan bir renk şeması veya tarzı belirlenmişse, müşterinin bu özellikleri yeni logosuna dahil etmek isteyip istemediğini öğrenmek önemlidir. Bazı durumlarda, yeni bir logo, yeniden başlamak ve yepyeni bir görsel kimlik oluşturmak için bir şans olabilirken, diğer durumlarda tutarlılığını koruması önemlidir.
İşte tüm bunları gözönüne alırsanız online logo tasarımı, bedava logo tasarımı yaptığını iddia eden birçok siteden çıkacak logoların ne kadar yetersiz kalacağını görebilirsiniz.
Logonuzu profesyonellere bırakın
Artık biliyorsunuz ki iyi bir logo tasarımı orijinal, uzun ömürlü, uyarlanabilir, akılda kalıcı ve konu ile ilgili olmak zorundadır. Siz de şirketinizi yeni kurmuş veya yakın bir zamanda kurmayı planlıyor olabilirsiniz. Yeni bir projeniz, yeni bir markanız için profesyonel logo tasarımına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Kurumsal kimlik oluşturma ve dolayısıyla logo yapımı ve amblem tasarımı konusunda Ajansburada’nın uzmanlığından faydalanabilirsiniz. Logo tasarım örnekleri görmek isterseniz Portfolyo sayfamızı inceleyebilirsiniz. Sizlerle deneyimlerimizi paylaşmaktan ve sizin için yepyeni bir logo tasarlama ve yeni bir kurumsal kimlik ortaya çıkarmaktan mutluluk duyacağız.
Şayet yeni bir girişimci iseniz, bir startup logosu ihtiyacınız var ise, başka çalışmalara da ihtiyacınız olabilir. Startup logosu yaptırmak ve bu çalışmalar hakkında bilgi almak için yazımızı okuyunuz.